PRODUCENTEN Leer hier de gezichten kennen van de producenten van Lilet Never Happened.

Productie maatschappijen


In associatie met


In co-productie met


Het ontstaan van de film

In 1998 is Jacco Groen op de Filippijnen waar hij onderzoek doet voor een documentaire. Daar ontmoet hij in een psychiatrische inrichting Lilet. Lilet is een kinderprostituee. Doordat zij half Filippijns - half westers is, is zij de “populairste” prostituee onder westerse pedofielen. Lilet vertelt Jacco dat ze zelfmoord heeft geprobeerd te plegen: “Iedereen is alleen maar geïnteresseerd in mijn lichaam en niemand is geïnteresseerd in mij als persoon.” Op een later moment gaat Jacco op zoek naar Lilet om haar te filmen voor een documentaire. Lilet is echter nergens meer te vinden. Aangeslagen door haar verhaal besluit Jacco tot het schrijven van het script “Lilet Never Happened”. Hiermee wil hij het probleem van kinderprostitutie en de daarmee gepaard gaande misdaad stevig onder de aandacht brengen.


De producenten

img

PRODUCENT | Jacco Groen
Jacco Groen, eigenaar van Springfilm, is schrijver, regisseur en producent van documentaires en dramaproducties. Als scenarist/regisseur ontving hij nominaties en prijzen op meerdere filmfestivals waaronder die van Berlijn, Santiago en Los Angeles. Meer dan 20 van zijn human interest documentaires zijn uitgezonden op onder meer NPS, NCRV en Net5.img

PRODUCENT | Jamillah van der Hulst
Jamillah van der Hulst is bij meerdere humanitaire organisaties werkzaam geweest. Zij is eigenaar van film productie bedrijf Jaja Film Productions en sportmanagement bureau World of Sport.

PRODUCTIEHUIZEN

24FPS FEATURES
24FPS features werd in 2001 opgericht door (oa) Anton Scholten. 24FPS produceerde onder meer de Passievrucht en The bird can't fly.

WITSENBURG FILM PRODUCTIONS
Witsenburg Film Productions is in 2011 opgericht door Martien Witsenburg. Hij is tevens directeur en eigenaar van het leuke bedrijf Witsenburg Natural Products en heeft zich altijd al geïnteresseerd in het welbehagen van anderen. In het bijzonder van hen die gewoon weinig of helemaal niets hebben. Zelfs geen vooruitzicht. Daarom is hij coproducent van deze film geworden en is Witsenburg Film Producties opgericht.

F&ME
Film and Music Entertainment (F&ME) is een van de meest succesvolste onafhankelijke productiehuizen van de UK. Het is in 2000 opgericht door Mike Downey en Sam Taylor. Tot nu toe heeft F&ME al meer dan 30 films geproduceerd.


Executive Producer Phillippines

img

Eunice de Asis

Associate Producers

img

ASSOCIATE PRODUCER | Ellen van Slagmaat
img

ASSOCIATE PRODUCER | Natasja Swart

SIMPLE THEME by luiszuno.com